Горещо Жълто Новини

Шок! Мира ошамари Златка Димитрова?! /СНИМКИ/

Миро ли направи огромната синина върху лицето на Златка Димитрова?!

Близките и почитателите на Златка Димитрова изпаднаха в потрес при вида на лицето й тези дни. Златка се появи в общественото пространство с огромна синина върху лицето си, която и тоновете грим не успяха да прикрият съвсем.

Плеймейтката още не е дала никакво обяснение за случилото се, но злите езици и клюкарите из столичния хайлайф веднага побързаха да пуснат мълвата, че Златка Димитрова е била поступана “леко” и то от приятеля си Миро, когото обожава.

В криза ли е любовта на Златка Димитрова и Миро?
В криза ли е любовта на Златка Димитрова и Миро?

Източници довериха, че вероятната причина за беса на Миро е факта, че Златка Димитрова се срещнала със законната му съпруга зад гърба му, което разстроило сина на Миро. Дали това е така обаче, знаят само Златка Димитрова и половинката й. Останалите можем само да гадаем.

Дано пък Златка Димитрова в крайна сметка изобщо да не е била бита, а синината по страната й да е дело на ултра некадърен гримьор, което на практика си е малко вероятно. Тъй като красавицата със сигурност вече си е избрала специалистите, които поддържат външния й вид и не би заложила на некадърник, пише Хотарена.нет.

Синината на Златка
Синината на Златка

Каквато и да е истината, надяваме се скоро Златка Димитрова да се появи отново с чисто и бяло лице, а любовта й с Миро да продължи да бъде толкова безоблачна и искрена, колкото досега. Макар че той кой знае зощо още не се развежда официално със съпругата си.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.