Вижте какво получи Крисия по случай първото място при Слави! /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/vizhte-kakvo-poluchi-krisiya-po-sluchay-parvoto-myasto-pri-slavi-snimki/49225 Goreshto.net
Вижте какво получи Крисия по случай първото място при Слави! /СНИМКИ/

Крисия Тодорова получи невероятни подаръци от свои почитатели след победата в "Шоуто на Слави"

Първото място на Крисия Тодорова в конкурса на Слави все още е водеща тема в цяла България. Това момиченце завладя зрителите с чар, харизма, обаяние, красота, талант, непринуденост и още много, много неща.

Веднага след успеха на Крисия в "Шоуто на Слави", който дойде официално в петък вечер, социалната мрежа Facebook гръмна. Страницата на детето бе засипана от множество поздравления и хвалби, гарнирани с невероятна радост от страна на феновете. Някои от почитателите обаче изразиха щастието си от триумфа на Крисия Тодорова с много интересни подаръци, лично направени от тях.

Това, което Крисия получи през последните часове, са уникални колажи с нейни снимки от участията при Слави Трифонов, а и преди това. Те са много красиви и безспорно заслужават внимание. Затова Goreshto.net реши да ви ги покаже.

[caption id="attachment_3416" align="aligncenter" width="300"]Krisiq Колаж - дело на Доника Ангелова[/caption] [caption id="attachment_3418" align="aligncenter" width="300"]Произведение на Дани Лиева Произведение на Дани Лиева[/caption] [caption id="attachment_3420" align="aligncenter" width="300"]Krisi Великолепна творба на Маргарита Стефанова[/caption] [caption id="attachment_3423" align="aligncenter" width="300"]Kriska Отличен колаж на Драгомира Димчева[/caption]

Предстои концерт на Крисия Тодорова в родния й Разград. Очаква се еуфорията да бъде голяма, а шоуто на детето-чудо, Слави Трифонов и Ку-ку бенд - незабравимо. Тази малка госпожица радва целия български народ. Наистина се показа като истинско явление в музиката. Успех в бъдещата кариера!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.