България Забавно Новини Шоубизнес

Вижте какво получи Крисия по случай първото място при Слави! /СНИМКИ/

Крисия Тодорова получи невероятни подаръци от свои почитатели след победата в “Шоуто на Слави”

Първото място на Крисия Тодорова в конкурса на Слави все още е водеща тема в цяла България. Това момиченце завладя зрителите с чар, харизма, обаяние, красота, талант, непринуденост и още много, много неща.

Веднага след успеха на Крисия в “Шоуто на Слави”, който дойде официално в петък вечер, социалната мрежа Facebook гръмна. Страницата на детето бе засипана от множество поздравления и хвалби, гарнирани с невероятна радост от страна на феновете. Някои от почитателите обаче изразиха щастието си от триумфа на Крисия Тодорова с много интересни подаръци, лично направени от тях.

Това, което Крисия получи през последните часове, са уникални колажи с нейни снимки от участията при Слави Трифонов, а и преди това. Те са много красиви и безспорно заслужават внимание. Затова Goreshto.net реши да ви ги покаже.

Krisiq
Колаж – дело на Доника Ангелова
Произведение на Дани Лиева
Произведение на Дани Лиева
Krisi
Великолепна творба на Маргарита Стефанова
Kriska
Отличен колаж на Драгомира Димчева

Предстои концерт на Крисия Тодорова в родния й Разград. Очаква се еуфорията да бъде голяма, а шоуто на детето-чудо, Слави Трифонов и Ку-ку бенд – незабравимо. Тази малка госпожица радва целия български народ. Наистина се показа като истинско явление в музиката. Успех в бъдещата кариера!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.