Евгения Борисова: Самоизяждаме се като канибали! (още подробности)

0

Евгения Борисова омерзена от случващото се в страната ни!

Дизайнерката Евгения Борисова изригна в мрежата преди минути, омерзена от всичко, случващо се в държавата ни заради пандемията и мерките:

“Чипиране, промяна на ДНК, кражба на ДНК, поставяне на наночастици с цел контрол, светене като лампа, пищене на летището, магнит в рамото и лепене на тигани, лъжици и монети, редуциране на населението с цел на планетата да останат само Афганистан, Пакистан и велика България.

Отнемане на свободата на бай Ганя която той никога не е имал, но чак сега разбра, че някой му я отнема. Конспирации граничещи с малоумщина, врачкология, предсказания, пиене на ракия и пушене на цигари с цел превенция( те индийците се мазаха с кравешки лайна срещу Делта щама), отричане на вируса и тотално безхаберие и неглижиране на ситуацията, ваксината ни убива масово и ние умниците го разбрахме от малоумни постове във фейсбук и фалшиви сайтове, според които повече хора умират от ваксина отколкото от Ковид. Популистки лозунги за опазване на българщината, знамена и революционери, които от хоремага не са излизали.

Аз не мразя глупавите и невежите, а ги съжалявам, мразя повече тези, които се мислят за умни и редовно се образоват във фейсбук, вярват на всеки лъскав статус и фалшиви новини и не приемат никакво друго мнение, защото са зациклили в своите разбирания и истина като са станали напълно непробиваеми за каквито и да е ясни аргументи.

Умният човек ще изслуша, ще анализира, ще сондира мнение от различни източници и ще вземе решение. Ако е сгрешил ще признае, ще се извини, само дървения философ не мърда от мястото си като пън и ти вади доводи и глупости свалени от нета и чути във фризьорския салон или от комшията ( със същото IQ ) на чаша ракия и дори и да усеща вътрешно, че не е прав не мърда от позицията си, защото може да компрометира своя ” интелект и истина”.

Не отричам, че се вземат недообмислени и хаотични решения от здравния министър на моменти, но те са провокирани от обстоятелствата. Сгрешиха, че не се подготвиха за четвърта вълна и закъсняха с мерките. Но това не ги прави предатели, а просто сгрешили хора, които се опитват да поправят грешката си, губейки електорат в момента. Ситуацията с изборите в момента е сложна. Всеки яхва коронавирус вълната и изгражда политическата си платформа върху нея. Популистки партии и идиоти обещават нелепици и объркват допълнително хората. Луна се кандидатира за президент и има симпатизанти.

Боже какво става в тази държава.
Аз ли не съм наред или новото нормално ще ме изхвърли зад борда.
Трябва ли да губите близки, за да повярвате във вируса и смъртоносното му въздействие при някои хора?

Не искате ли да размислите дали вашата позиция не вреди на вас или на хората около вас като дезинформирате? Не се ваксинирайте! Не ми пречите! Животът си е ваш, но не налагайте така стръвно мнението си на други около вас, защото подсилвате хаоса в, който се намира държавата.

Лекарите са в най- бруталната ситуация и са най – мразени и най- обичани едновременно. Между лошите лекари страда репутацията и на добрите. Има читави , които страдат от леталния край на пациента и се борят на първа линия отчаяни и уморени, но има и лекари търгаши и безотговорници, които търгуват с малоумието и дезинформацията на повечето от нас. Такива, които приемат болния без симптоми и го плашат с диагноза за да вземат 5- 6000лв, а на истински нуждаещия се не намират място в болницата, защото няма пари.

Всички управляващи ни лъгаха, лъжат и ще ни лъжат, защото ние ги избираме и търпим. Няма държавност и не се научихме да вярваме на тези, които избираме и в народопсихологията ни е заложено да поставяме по съмнение всяко решение. Истината е ЕДНА, а именно че всичко опира до човечност и когато я изгубим сме нищо ако ще и да сме професори и академици.

Човекът е човек не когато мисли само за себе си, но и за другите около него, за по- слабите и беззащитните, за по- бедните и болните, като ги предпазва със действията си!

Самоизяждаме се!
Самоунищожаваме се като канибали!”, отчаяна е Евгения Борисова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.