Новини Шоубизнес

Плюс сайз моделът Пам Велидис сподели една своя неделя! (виж тук)

Пам Велидис се радва на доста симпатизанти в мрежата!

Как минава една неделя на плюс сайз модела Пам Велидис. Това разкри самата тя преди часове, тъй като се радва на все повече последователи в мрежата:

“Обожавам неделя. Винаги си казвам “Ето сега неделя ще се наспиш един път завинаги” и се събуждам/прибирам в седем сутринта, за да се въртя до девет в опити да заспя.

После пия половин час вода, защото къпането на организма в неделя понякога се случва първо отвътре, а чак след това отвън, ама това никой не ти го казва, а го научаваш по трудния начин.

След това се отказвам да “спя” повече. Правя си закуска за двама, за да си я изям само аз. Наслаждавам се на лошото време като потискам депресивните си пориви или желанието да кажа на някой, че е абсолютен кретен.

Осъзнавам, че уж съм поддържала чистота през седмицата вкъщи, но трябва пак да изчистя преди да се приготвя и да изляза някъде с хора с махмурлук..

Неделя е един невероятен, спокоен и стремителен ден в който да си обещаеш, че няма да пиеш повече, че от понеделник започваш диета, ще спиш по осем часа и няма да се занимаваш с глупости.

Като цяло всяка неделя е една малката нова година и колкото по-близо е до Нова година толкова е по-обещаваща”, сподели Пам Велидис.

Коментари чрез Facebook

коментара