Новини Шоубизнес

Наталия Кобилкина: Превърнете мисията си в професия! (още подробности)

Наталия Кобилкина съветва професията ни да бъде мисия и обратно!

Превърнете мисията си в своя професия, това съветва Наталия Кобилкина и се опитва да ни накара да се освободим от страховете, които ни пречат:

“Защо да избереш мисията си и да я превърнеш в професия?

Виждала съм толкова много хора, които притежават невероятни знания и умения, но ги държат вътре в тях, вместо да ги разкрият пред света и да са полезни на другите.

Те се страхуват, че не са достатъчно добри, че ще се провалят, че семейството, близките и като цяло обществото ще ги посочат с пръст. Сдържат се и чакат, докато се почувстват готови, докато всичко е перфектно и имат увереността да го направят.

Съмняват се в себе си, поставят под въпрос качествата си и продължават да играят на дребно.

Резултатът от всичко това е, че в крайна сметка тези хора се обричат никога да не открият каква е истинската им мисия в този живот и колко възможности има за всеки един от нас.

Всъщност истината е, че никога преди не е било по-лесно да пребориш тези страхове и съмнения, защото никога преди не е било толкова лесно да превърнеш своята мисия в своя професия.

❓ Имаш умения, за които останалите мечтаят? Често чуваш думите на възхищение по твой адрес „Не знам как го правиш, но е уникално!“?

❓ Имаш знания, които другите хора искат да придобият? Постоянно те търсят познати за съвет или информация по дадена тема? Значи определено имаш какво да дадеш на света!”, убедена е Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара