България Горещо Шоубизнес

Любимка на Гала изхвърли Банда Банда от “На кафе”

Андреа Банда Банда най-сетне е аут от ефира, радват се зрителите

Истинска изненада очакваше зрителите “На кафе” тази сутрин в лицето на нов панелист. Важната роля до Гала зае репортерката й Ася Енева, която се е превърнала в новата любимка на водещата, личи от близките им отношения. Затова съдим и от факта, че преди време телевизионерката я допусна в дома си за репортаж, в който с мъжа й Стефан влязоха в ролята на чистофайници и демонстрираха различни джаджи за почистване. Малцина са тези, които са прекачвали прага на покоите на бившето момиче на късмета, шушукат в средите.

Снимка: Нова ТВ

До момента Ася се появяваше епизодично в “На кафе” и основно за да обяви някой от репортажите си. Днес предаването обаче премина с дейното участие на Енева като панелист. Тя застана до коронните коментатори Патрашкова, Дарин Ангелов, Георги Блажев и миската Ромина Тасевска.

Зрителите бързо направиха заключението си, че Ася всъщност е заела мястото на Андреа Банда Банда. Инфлуенсърката напоследък отсъства трайно от ефира на “На кафе”, а от предаването мълчат за липсата й, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара