Свят

Този удар на принц Филип от Отвъдното довърши Меган и Хари

Хари може да се окаже несправедливо пострадал

Ударът, който нанесе принц Филип от Отвъдното по Меган и Хари ги довърши.

За никого не е тайна, че адвокатите взеха решение да засекретят завещанието на херцога на Единбург за 90 години.
Въпреки това журналисти успяха да се доберат до доста пикантен факт, свързан с документа.

Филип
Хари може да се окаже несправедливо пострадал

Позовавайки се на анонимен източник, Life&Style посочва, че херцозите на Съсекс не фигурират в завещанието на покойния. Предполагаемата причина за това решение на принц Филип, са множеството скандали, които Меган и Хари причиниха на кралското семейство, преди да забегнат в Щатите.

По-специално става въпрос за обвиненията в расизъм, които Меган Маркъл отправи в интервюто за Опра Уинфри. Казаното в интервюто не допринесе с нищо за подобряване на отношенията между принц Филип и принц Хари, дори напротив.

Също така е известно, че приживе принц Филип е бил изключително разстроен от решението на херцозите да се преместят в САЩ.
Очевидно всичко това е станало причина връзката между тримата да се влоши толкова много, че херцогът на Единбург дори не спомене имената им в своето завещание.

Въпреки това принц Хари може да се окаже несправедливо пострадала страна в създалата се ситуация. В края на краищата той винаги е казвал, че се отнася към дядо си с голямо уважение и принц Филип винаги е бил пример за подражание за двамата с брат му.

Между другото, Меган и Хари вече са запознати с последната воля на покойния. Меган Маркъл е изразила мнение, че това може да е грешка. Принц Хари пък е останал крайно възмутен от чутото. Той определя решението на дядо си за несправедливо, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара