Новини Шоубизнес

Плюс сайз моделът Пам Велидис: Спрете да опитвате да се харесате на всички! (виж тук)

Пам Велидис се бунтува срещу масово възприетите глупости!

Плюс сайз моделът Пам Велидис за пореден път се разбунтува срещу стадното мислене, особено това в социалните мрежи. Ето какво заяви преди часове:

“Следвам една мацка в IG, която има 7,5 млн. последователи. Както обичам да казвам “се едно една България я следва и отгоре”; Мацката е много секси във всеки аспект, но профилактично някакви мъже й се включват дори на нея, за да й обясняват, че не е техен тип жена.

Нейната реакция беше да сподели стори в което казва нещо от сорта на: “Скъпи хора, аз изобщо не целя да съм тип жена на всеки мъж, който срещам реално, а още по-малко виртуално.”

Много ми се иска повечето жени да бъдат в това отношение като тази мацка. Да не се трогват и да не се сдухват, когато някой им се включва, за да им обяснява, че не им се кефи достатъчно.

Както и да не се стараят да се харесат на всеки на всяка цена, защото това е толкова безсмислено и наистина, ако нямате поне 2-3 човека, които ви хейтват зад гърба значи не правите нещо правилно или го правите прекалено изкуствено.

За България бройката от 2-3 автоматично нараства на 12-13 човека, защото тук хората в предучилищна невръстна възраст сякаш преминават естествен курс по “Хейт, който да наречем реална преценка и градивна критика”

Но да. НЕЕСТЕСТВЕНО е всеки да се харесва на всеки. Аз например вярвам в любовта от пръв поглед, защото съм изпитвала противността от пръв поглед. Може някой да не ви харесва просто, защото не ви харесва. Чисто енергийно или заради излъчване.

Това не означава, че трябва да ходите и да му го натриване в носа или зад гърба. Може този някой да сте вие за някой друг. Това са напълно естествени неща. Изкуствено е всеки да има едно и също мнение за вас, защото тогава не сте човек, а сте заучен шаблон”, категорична е Пам Велидис.

Коментари чрез Facebook

коментара