Сестрата на Татяна Титянова: Човекът, потулил убийството й, вече е мъртъв (Вижте разкритията на Антоанета)

0

Човекът, прикрил убийството на Татяна Титянова, имал извънбрачно дете от замесена с престъплението

24 септември е черна дата за семейството на най-красивата говорителка от близкото минало – Татяна Титянова. На този ден през фаталната за нея 1988 г. трупът й е намерен на 8 метра от блок 57 в столичния ж.к. „Червена звезда”, където живеела. През 2021 г. се навършват 33 години от трагичната смърт на водещата, която и до ден днешен е обвита с мистерии и пълна с въпросителни. За всичките тези години обаче нейната сестра Антоанета нито за миг не се е съмнявала, че става дума за зверско убийство въпреки опитите то да бъде маскирано като самоубийство.

Навръх черната годишнина тя отново направи сензационни разкрития за последните мигове на своята обичана сестра, която оставя две дъщери сирачета, едната от които родена само 3 месеца преди смъртта й. „В деня на убийството на сестра ми идват 3-4 екипа на милицията, без да трябва, тъй като се обажда един от големите „пагони” в държавата, за да аранжират трупа, да манипулират местопроизшествието, да разпитват и да плашат хората да не дават показания. Този човек С. В. наскоро почина, но го е правил, защото замесената в убийството на сестра ми персона има извънбрачно дете от него. По-късно се опитваше да изкупи вината си след 1998 г., когато го запознаха лично с мен, за да се убеди, че не сме „луди” – аз, баща ми, майка ми…”, казва към днешна дата Антоанета, без да иска да уточни как е името на починалия големец.

Снимка: Ретро

Художничката и популярна тв водеща е открита мъртва на поляната пред блока й от свои съседи през 1988 г. По това време тече и бракоразводното й дело, като имало сигнали, че съпругът на Таня й посягал редовно. На лобното й място всичко е като нагласено – постлан пеньоар, парче от колан на фльонга, другото липсва, дири от гуми до нея… Свидетелите забелязват следи от душене по шията, охлузвания по ръцете и тръгват най-различни слухове.

Делото е приключено година след смъртта на Татяна със заключението, че става дума за самоубийство. След два месеца започва ново следствие и разследващите отново правят извода за самоубийство и предлагат делото да се прекрати, въпреки че не могат дори да посочат конкретно етажа, от който уж е скочила Титянова, и че в хода на делото се доказва, че прозорците в кооперацията са били заварени.

Трагедията на говорителката се повтаря отново през 2017 г., когато по-голямата от двете й дъщери – Краси, е намерена мъртва при падане от 9-ия етаж в Лондон след скандал с баща й. Тя също оставя сирак сина си, който пък живее в Бразилия със своя баща и няма контакт с роднините на Татяна у нас. Другата й щерка – Глория, е в добри отношения с татко си и също е в чужбина, пише Ретро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.