България Горещо Свят Шоубизнес

Кристиан Костов на косъм от смъртта заради новата си визия (Хомофоби го нападнали в центъра на Москва – Подробности)

Кристиан Костов е бил нападнат от руски хомофоби преди дни

Неприятен инцидент преживя преди дни младият певец Кристиан Костов. Заелият второ място на „Еровизия 2017“ бил на косъм от смъртта заради външния си вид. Той станал жертва на яростни хомофоби, които го преследвали в нощните часова на денонощието в центъра на Москва.

Снимка: Инстаграм

Самият изпълнител признава, че това не е първият път, когато е бил нападан. Той разказа и случай, когато таксиметров шофьор не пожелал да свали багажа му, защото приличал на момиче. Последният инцидент накара феновете му да се поинтересуват от личния му живот. През последните месеци Кристиан си пусна дълга коса, с което провокира публиката. Новата си визия той смело демонстрира в социалните мрежи, където събира одобрението на почитателите си. Що се касае до въпроса има ли някого до Кристиан, то той отказва да говори за личния си живот. Преди две години в интернет бяха разпространени слухове за любовната му афера с Рагда Ханиева, участник в „Гласът на Русия“. Младите хора вече бяха смятани за пълноценна двойка, когато певицата официално опроверга тази информация. От своя страна Кристиан каза, че между него и Рагда няма нищо повече от приятелски чувства и той нарече всички версии за аферата с нея „журналистическа измислица“.

На всичките слухове за партньорка в живота му, Кристиан продължава да твърди, че в момента няма приятелка. Той каза пред репортери, че в близко бъдеще не смята да влиза в сериозни отношения с никого. Младежът обяснява това с баналната липса на време и работа по нови солови албуми. Освен това певецът с ексцентрична външност признава, че на бъдещата му половинка ще й бъде трудно, тъй като той далеч не е с ангелски характер.

Коментари чрез Facebook

коментара