Нешка Робева скочи разярена заради клевета! (още подробности)

https://goreshto.net/goreshto/neshka-robeva-skochi-razyarena-zaradi-kleveta-oshte-podrobnosti/47135 Goreshto.net
Нешка Робева скочи разярена заради клевета! (още подробности)

Нешка Робева не крие гнева си срещу тези лъжи!
Бясна скочи в социалната мрежа великата Нешка Робева. Гневът й е породен от клеветите и лъжите, написани в неизвестен сайт – думи, които уж тя е изрекла. Ето какво заяви треньорката:

“Приятели, в безсъницата, шарейки из фесбук, попаднах на интервю, в което между истините, които съм казала, видях, че е включен и този текст, цитирам част от него

“…..Решението на Слави Трифонов може да е безумно за едни, но е напълно правилно за истинските представители на интелигенцията като Петър Волгин, Нешка Робева и много други. Голямата треньорка на България е убедена, че именно Дългия ще застане начело на държавата с еднопартийно управление, спомняйки си пророчеството на Ванга:

„Навремето Ванга ми каза, че висок мъж, който се занимава с телевизия, ще спаси страната ни, но тогава аз се подлъгах, че този мъж е Николай Бареков. Затова и приех да участвам в партията му, за което дълбоко съжалявам и до днес.
Сега си давам сметка, че този човек е Слави Трифонов и да – напълно подкрепям решението му да откаже да сформира кабинет при сегашното…”

Изпитвам недоумение, разочарование и срам… Потърсих автор – нямаше или поне аз не намерих такъв….

И все пак някой го е публикувал?!
Една откровена лъжа!

Не, никога, пред никого и по никакъв повод, не съм казвала подобно нещо! По една единствена причина, че просто не е истина.

Никога пред мен Ванга не е споменавала, нито за висок, нито за нисък мъж, че ще спасява България. Да, впрочем веднъв в раговор, удари по масата и каза: “Те, тука ви кажувам, нема Америка да ни помогне, пак Русия, ке ни спаси…” Предполагам на мнозина това, което казвам няма да се хареса, ИСТИНАТА не винаги е удобна.

Бях решила да не пиша, да не се потапям в предизборната клоака, но след подобна мръсотийка, съм длъжна да изразя и личното си мнение, а то е, че ако продължаваме така и Бог не може да ни помогне, а надали ще има желание да ни спасява.

И ще завърша с цитат от дядо Славейков “Не сме народ, не сме народ, а мърша…” /с извинение/”, разярена е Нешка Робева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.