Горещо Жълто Новини

Вбесиха Никол Станкулова! Синоптичката е силно раздвоена!

Никол Станкулова е меко казано бясна на колеги и приятели!

Красивата синоптичка Никол Станкулова е вбесена до мозъка на костите си и бълва огън и жупел. Причина за яростта й са подигравките на нейни колеги от Нова телевизия и близки приятели, които не одобряват външния вид на приятеля й Александър Димитров, популярен като Носа.

Никол Станкулова и 38-годишният бизнесмен са заедно от вече няколко месеца, а самата Никол била силно влюбена в него. Това довериха близки до двамата източници. Чувствата на Никол Станкулова са истински, макар че визуално двамата със Сашо никак не си подхождали.

Никол Станкулова е принудена да крие гаджето си
Никол Станкулова е принудена да крие гаджето си

Бизнесменът бил с почти цяла глава по-нисък от Никол Станкулова, а лицето му не можело да се похвали с красивите и правилни черти на половинката му. Това не правело впечатление на Никол, но пък станало повод за непрестанни подмятания и хихикания от страна на познатите и аверите й.

Никол Станкулова била бясна от факта и за да сложи край на клюкарстванията по неин адрес, напоследък все по-често избягвала да се появава с Александър на публични места. Двамата се срещали единствено в апартамента му, а когато излизала на клубове, Никол Станкулова почти винаги била сама, научи Goreshto.net.

Самият Сашо не правел проблеми, но според запознати, това положение няма да му се нрави вечно. И накрая Никол Станкулова ще трябва да избира с кое да се примири – дали с приказките, или с раздразнението на гаджето си.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. външният вид не е от значение, но тя е хубавица и може да си намери по-красив богаташ

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.