Горещо Новини

Радан Кънев с романтични разкрития за брака си навръх годишнината! (виж тук)

Радан Кънев показа непозната от себе си страна!

Непознатата, семейна и романтична натура или другото си Аз, показа евродепутатът Радан Кънев. Той публикува снимки и послание към съпругата си за тяхната семейна годишнина:

“Любовта е пътуване, а не “туристическа дестинация”. Иначе щях да съм я “открил” преди 16 години и да съм се “заселил в нея” преди точно 15, на дъждовния 7 октомври 2006г.

Но истината е, че вече 15 години (за мен 1/3, за Baramova – само малко над 1/2 от житейския път досега) пътуваме заедно по баирите, завоите, магистралите, релсите и козите пътеки на брачния живот, не винаги знаем какво има зад ъгъла и не всяка изненада е приятна.

Често спираме, занемели от възхита пред прекрасни гледки, рядко се спъваме лошо и ожулваме коляно в някой прахоляк, в който изобщо не сме искали да попаднем. Случва се да не знаем къде сме и защо сме там, но и тези места понякога за вълнуващи и приятни.

Открихме много нови места и това е прекрасно. Но – колкото и да звучи клиширано, си е все така вярно – много повече открихме себе си.

По стръмните места неизменно ни подава ръка Борис, който вече е по-голям от майка си, а скоро ще е по-силен от баща си.

Прекрасните ни родители са винаги до нас (сватбата ни през 2006г. беше едно от последните места, които баща ми изобщо успя да посети, но и той помага, отгоре) и сред многото приятели има малко, и те си знаят кои са, без които доникъде нямаше да стигнем.

Колко остава не знаем, но има куп основания да вярвам, че ще е дори по-хубаво от досега”, сподели Радан Кънев.

Коментари чрез Facebook

коментара