България Горещо

Братът на Саня Армутлиева натири Рут Колева

Рут Колева се е разделила с брата на Саня Армутлиева

Певицата Рут Колева е на постоянен педал от стрес заради брата на продуцентката Саня Армутлиева – Любо, научи HotNews. Повече от две години изпълнителката е във връзка с родата на една от най-големите си врагини, а очевидно това се отразява и на емоционалното й състояние. Колева, която е сред спряганите имена в шоуто “Маскираният певец” с днешна дата е разделена с гаджето си.

Фотографът Любомир Армутлиев я беше приютил и в дома си, но от месец и нещо двамата вече не са под един покрив. Това вкарало в тежка депресия гласовитата дива и тя постоянно плачела на рамото на близки приятелки. Въпреки, че е натирена, Колева правела опити да се съберат отново, което се е случвало и преди. Не е ясно каква е причината фотографът да я зареже за пореден път, но най-вероятно става въпрос за сблъсъци на характери. От обкръжението на Любо, разказват че той е доста особен тип, което всъщност е като магнит за певицата, но пък заради особеностите му, тя е принудена да търпи често унижения и раздели за известно време.

Снимка: ХотНюз

Този път обаче нещата били окончателни, твърядт източниците ни. Лубри Канте, както още го наричат в средите е брат на музикалната продуцентка Саня Армутлиева. 44-годишният фотограф живее в София и Ню Йорк. Участва в редица нестандартни излоби и е представляван от една от най-известните галерии у нас. Обича да снима хора, предимно такива с различна сексуална ориентация. Заради него Рут се помири и със сестра му Саня, която системно плюеше във всяко свое интервю преди. Още преди две години папараци разкриха, че тя не само се вижда, но и обикаля света с Армутлиев, но едва в началото на миналата година Рут призна за връзката им. Двамата се видяха в Чикаго след края на излозацията на певицата в затънтено мексиканско селце, после пък отпрашиха за Ню Йорк. С днешна дата рони сълзи в собственото си жилище, разделена с любимия си странник, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара