Елизабет Втора даде воля на чувствата си и…

0

Тя изненада всички с това лирично отклонение

За пръв път и изненадващо за всички, британският монарх Елизабет Втора даде публично воля на чувствата си.

Кралицата проговори за покойния си съпруг – принц Филип за първи път, след като той почина през април.

Елизабет Втора
Тя изненада всички с това лирично отклонение

Тя сподели за любовта, която двамата са изпитвали към Шотландия. Това се случи по време на церемонията за откриването на шестата сесия на шотландския парламент.
“И преди съм говорила за дълбоката си и трайна привързаност към тази прекрасна страна и за многото щастливи спомени, които принц Филип и аз винаги сме пазили от престоя си тук”, каза Елизабет Втора в речта си.

На събитието, на което са присъствали и принц Чарлз със съпругата си Камила, Нейно Величество е била облечена със зелено палто от вълна и златиста рокля с цветен принт на Stewart Parvin. Тя е носила и диамантената брошка на кралица Мери с магарешки бодил.

“Често се казва, че хората са тези, които правят едно място и малко са местата, където това е по-вярно от Шотландия, както видяхме в последно време”, допълни Елизабет.

През юли кралицата направи първото си самостоятелно пътуване след смъртта на принц Филип – в замъка Балморал в Шотландия. Именно там през годините двойката традиционно се оттегляше от август до есента.
Кралица Елизабет и принц Филип почиваха заедно в имението в шотландските планини за последен път през август 2020 г., пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.