Драма! Дженифър Анистън не спира да плаче

https://goreshto.net/novini/drama-dzhenifar-anistan-ne-spira-da-plache/49217 Goreshto.net
Драма! Дженифър Анистън не спира да плаче

Дженифър Анистън не е на себе си, но все пак ще опита по втория начин! Драмата в живота на красивата актриса продължава!

Огромна драма споходи Дженифър Анистън. Красивата звезда от "Приятели" не може да забременее. Това са установили различни лекари в САЩ, които са сред най-добрите в страната. Те са съобщили страшната вест на хубавицата и тя е изпаднала в депресия.

Американските медии не съобщават точната причина за драмата на Дженифър Анистън. Някои слухове твърдят, че всъщност проблемът на красавицата е в износването, а не в забременяването. Това обаче не е потвърдено, тъй като досега няма информация актрисата да е правила спонтанни аборти.

[caption id="attachment_3334" align="alignright" width="300"]Jenni Дженифър Анистън не спира да плаче, не може да забременее[/caption]

Дженифър Анистън отдавна прави опити да зачене от любимия си Джъстин Теру, разбра Goreshto.net. След като не се получи естествено, двамата опитаха метода "ин витро". И там обаче удариха на камък. Парите не са проблем за семейството, но явно здравословни проблеми са факторът да не се получава.

Последният отчаян ход на Дженифър Анистън да си има най-после дете е чрез сурогатна майка. Двамата с Теру даже вече интервюирали жени за тази дейност. Очаква се съвсем скоро да има яснота по бебето на звездната двойка.

Драмата за Дженифър Анистън обаче е много голяма. Тя наскоро навърши 45 години, което може би се отразява на плодовитостта й. Из холивудските среди обаче се носи слух, че всъщност актрисата е имала подобни проблеми още като по-млада и това е причината Брад Пит да я напусне в посока Анджелина Джоли, от която не спира да има деца.

Така най-големият кошмар на Дженифър Анистън вече е обществена тайна. Познати на актрисата са споделили, че в момента тя била съсипана. По цял ден не й се правело нищо и ставала от леглото само за да се срещне с потенциална дама, която да износи детето й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.