България

Скандалната конспирация с наденичките в “Игри на волята” – нагласена?

Жесток скандал избухна в “Игри на волята”

Безпрецедентна ситуация разрази истинска буря в третия сезон на „Игри на волята: България“. Племето на Шампионите бе заловено в грубо нарушение на основните правила на формата и трябваше да понесе тежко наказание за това. Водещите Ралица и Димо показаха на всички племена снимков материал, който разкри, че Шампионите не са гладували на Дивата река.

В изпълнение на предварително замислен план и в нарушение на правилата, външни хора са им доставили цял чувал, пълен с храна. Зрителите обаче не повярваха на разкритията на продукцията и изригнаха срещу продуцентите, че са нагласили конспирацията. „Явно на реката така се оцелява и сигурно не само жълтите имат чувал с някаква храна. А пък до зашитите пари в чорапа. Абе кой ще ти претърсва чорапите на участниците“, коментира фен. „Това стана като “Биг Брадър” – всичко е предварително измислено, нагласено… все едно снимат някакъв сериал. И репликите им се диктуват (поне така каза Тошко, от миналия сезон“, критичен е друг. „След последната явно нагласена елиминационна битка ( в полза на Паулина) ми е трудно да повярвам на каквото и да е в това предаване. Ако жълтите наистина са организирали вкарването на храна , си заслужават наказанието.

Но и вие от продукцията показахте как нагласяте битки и като цяло предаването ви върви по сценарии. Така че оставам със съмнения дали наистина нещата са така както ни ги показвате, или е поредния скалъпен скандал“, категоричен е трети. От продукцията твърдят, че шампионите са се хранили неведнъж и са се явявали на Арената в отлично физическо състояние, заблуждавайки останалите две племена. Заради грубото потъпкване на правилата на предаването и опетняването на племето Шампиони, те получиха сурово наказание – загубиха името на племето и знамето си.

От този момент те ще продължат участието си като Жълтите. Александър, който се призна за организатор на заговора, получи служебна номинация за изгонване, а племето – служебна загуба в Териториалната битка. Така Жълтите ще живеят следващата седмица на Дивата река, а Бойците заеха мястото им в Стопанството. Победителите от Приключенците ще обитават Резиденцията. Бойците и Приключенците бяха шокирани от създалата се ситуацията и неспортсменската игра на противниците си. Тъй като Шампионите са излизали и в двете номинационни битки в пълна физическа сила, в резултат на потъпкването на правилата, Бойците получиха справедливост за нечестното отпадане на Мартин. Загубата му бе компенсирана с нов член на племето.

Това е 35-годишният Калоян. По професия е барман и се занимава с гастромония, а в последните няколко години живее и работи в Австрия, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара