България Новини

Слави Трифонов сравни парламента и депутатите с… ! (виж тук)

Слави Трифонов сравни парламента с нещо странно, но вярно!

Интересно, но и правдиво сравнение на парламента и депутатите в него направи Слави Трифонов днес. Ето какво сподели той с последователите си:

“Току-що “Има такъв народ” подаде документи за участие в предстоящите избори. За трети път отиваме на избори тази година. Сигурно си мислите неособено приятни неща за българския политически живот.

И аз така. Особено когато го гледах отвън. А сега го гледам отвътре и ще ви кажа какво виждам.

Българският политически живот е отражение на нашите мечти, желания, намерения, фантазии, страхове, надежди, неприязън, отвращение, участие, дистанция и какво ли още не. Всъщност, българският политически живот е отражение на самите нас.

Колкото и тривиално да звучи, е точно така. В парламента и в българския политически живот има различни хора. И лоши хора, и добри хора, и глупави, и умни, и морални, и неморални, като всички нас.

Точно колкото могат да се разберат хората, живеещи в един блок, в един квартал, в един български град, точно толкова могат да се разберат и депутатите в българския парламент. И да казвам, че не е хубаво, то просто си е така, и за това е по-добре нищо да не казвам.

Освен това, че правя, каквото зависи от мен и колкото мога. Стремя се да постъпвам правилно и последователно.

А и в крайна сметка демокрацията е прекрасно нещо, защото съдбата ни зависи от всички нас. Желая ви мъдрост, сила и успех”, заяви Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара