България Горещо Жълто

Удари дъното! Мариана Попова иззлобя срещу Лили: Заради нея съм с ковид! Мразя ви, проклинам се, че останах в тази кочина България!

Мариана Попова отново изля злоба в нета

Певицата – хейтър Мариана Попова е болна. И отново мрази. Този път жената на актьора Веселин Плачков е хванала коронавируса. Както повечето българи. Но вместо да се смири и да пребори болестта, тя избра отново да мрази. Да мрази всички и България. Този път на мушката е дори примата на естрадната музика Лили Иванова. Ето какво написа Мариана Попова във Фейсбук в неделя вечерта:

Снимка: News2.bg

Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най- любими отбора в България Левски и ЦСКА..също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че Аз и Кати сме с КОВИД. НАЙ- МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО НЕ ЗНАЯ КЪДЕ Е И НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВО се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!??? Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава.

Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека бог да ни пази!

Коментари чрез Facebook

коментара