Новини Шоубизнес

Петя Буюклиева скочи бясна в защита на Лили Иванова! (виж тук)

Петя Буюклиева защити Лили Иванова!

В защита на Лили Иванова след скандала с препълнения й концерт в Пловдив по време на пандемия, скочи и колежката й Петя Буюклиева. Ето какво каза тя:

“Това са икони, които не можеш да ги покриваш с пластове тиня. Не можеш да изцапаш една икона! Ти можеш да изцапаш себе си с тинята, която хвърляш по една личност, която е легенда за България, възпитавала поколения наред в естетика.

Лили Иванова и до момента е любимка на цял един народ и залите на нейните концерти за препълнени. Затова мисля, че не е красиво да хвърляш кал, защото тази кал, като бумеранг, се връща към теб след това и към твоето име.

Лили Иванова трябва да бъде аплодирана, дори и само да излезе и да се представи на сцената, без да пее – да каже: Здравейте, фенове, обичам ви! Защото вече е на това ниво.

Когато бях в Куба, на сцената излезе една много възрастна жена, обаче нагласена, направена, една слабичка, бонбон. Супер звезда за кубинците!

Публиката беше на крака – и тя нямаше нужда да пее, те плачеха и викаха нейното име! Достатъчно е пяла, достатъчно е възпитавала този респект”, заяви Петя Буюклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара