Нели Хаджийска разкри тайната на свалените си 6 упорити кила! (виж тук)

0

Нели Хаджийска разкри как се вталява!

Как успя да се справи с излишните 6-7 килограма от времето на карантината, разказа водещата на “Търси се” Нели Хаджийска. Ето каква е тайната й:

“Щастието да влезеш във форма

В последните 2 месеца се “хванах в ръце” и реших да се разделя с плавно, но трайно качените 6-7 кг от времето на карантината..и постоянното готвене и хапване.

След като за близо година, в която хапвах всичко, от вкусните пържени мекички на мама, през пици и спагети, поляти с вино или узо реших категорично и спрях тестото, сладкото и алкохола. Тялото ми се сви, изчисти, дори обувките ми започнаха да хлопат…

И както винаги, когато решиш сам да си помогнеш и Вселената ти подава ръка. Та в ролята на “Вселената” срещнах невероятните уреди на Studio Figura Slim & Shape.

Три пъти седмично бягам на вакуумна бягаща пътека, която ускорява метаболизма, Roll Shaper ми помага супер ефективно в борбата с целулита и стягане на кожата, а любимият ми Limfoven се грижи чрез успокояващ масаж за лимфите, изтласквайки токсините извън тялото и намалява задържането на вода.

Нищо хубаво не става без усилия, поне при мен. Но след като махнах първите 4-5 кг, прибрах обиколки и стегнах кожата съм убедена, че продължавам.

Дънките ми оширочаха, роклите са по свободни, лекотата от тялото се пренася и в душата!

Летя! Имам още до заветната цел, но най-важна е първата крачка”, сподели Нели Хаджийска.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.