България Горещо

Кошмар за участничка в “Игри на волята”! Напуска шоуто заради счупен прешлен

Участничка от “Игри на волята” претърпя жестока контузия

“Игри на волята” е в начален етап, а един от участниците се озова в болница за седмица и се наложи да прекрати участието си във формата, предвид сериозното влошено здравословно състояние.

Култов участник се сбогува със съплеменниците си, след като пострада тежко при една от битките и бе изведен от терен и настанен за няколко дни в болнично звено.

Напористата Станислава, която мечтае да започне работа в “Гранична полиция”, си удари много сериозно главата при едно от изпитанията. Лекарският екип на място прецени, че състоянието й е много тежко и се налага да бъде хоспитализирана.

Снимка: Нова ТВ

В продължение на седмица лекари й правят различни изследвания, за да установят доколко е сериозно положението. Тя напирала да се връща в играната, но съдбата има други планове за нея.

“Травмата е по-голяма отколкото очаквах. Не мога да продължа участието си в “Игри на волята”, тъй като съм със счупен шиен прешлен”, заяви Стейси в последния епизод на шоуто, където се появи да е сбогува с племената и да им пожелае успех.

“Стискайте зъби, не падайте духом и играйте докрай! Нека най-добрият да спечели”, окуражи ги тя, пише Шоу Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара