България Горещо

Мая Манолова се среща тайно с бившия си мъж

Мая Манолова беше изловена на тайна среща с бившия си

Мая Манолова се среща тайно с бившия си мъж, видяха фотографите на „Ретро“. Точно 10 години след официалния си развод с митничаря Милен Манолов от Кюстендил лидерката на „Изправи се.БГ“ все още се вижда с него.

Шефът на ГКПП Гюешево докара Манолова с личния си джип с кюстендилска регистрация в близост до Народното събрание. Съвсем джентълменски Милен слезе от шофьорското място, за да изпрати бившата си жена до друг автомобил, който я чакаше паркиран на няколко метра разстояние. Очевидно Мая предварително бе уговорила кога и откъде да бъде прибрана със служебната си кола, която през последните месеци я вози до парламента и по служебни ангажименти. Мистерия обаче остава къде и защо двамата са ходили, преди съпруг №1 на бившата омбудсманка да я докара до София, и дали настоящият ѝ мъж Ангел Найденов е уведомен за срещите им.

Снимка: Ретро

Припомняме, че Манолова се разведе с митничаря през май 2011 г. и се отдаде на авантюрата си с бившия министър на отбраната Ангел Найденов. С него минаха под венчилото през есента на 2016 г., доста след като връзката им вече бе станала публична. През годините митничарят Милен не си е позволявал да коментира бившата си жена, а след гръмката раздяла двамата са били засичани на едно и също събитие само веднъж – на сватбата на тяхната единствена обща дъщеря Ралица. Наследничката им е държавен служител на висок пост в социалното министерство. От години тя, съпругът ѝ Мартин и синът им Максим – първороден внук на Манолова, живеят в столицата, а не в Кюстендил. Това изключва варианта Милен и Мая да са се срещали заради щерка им и депутатката от ИБГНИ да е ходила на гости на младото семейство, защото те отдавна са напуснали Града на черешите.

След развода им съпруг №1 на Манолова не се е женил повторно, а се е отдал на кариерата си. В Кюстендилско упорито се говореше, че до шефското място на граничния пункт „Гюешево“ той стигнал благодарение на бившата си жена, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара