Звярът Гентиана направи шокираща изповед!

https://goreshto.net/novini/zvyarat-gentiana-napravi-shokirashta-izpoved/49211 Goreshto.net
Звярът Гентиана направи шокираща изповед!

Гентиана Халити е истинско чудовище в любовта!

Скандалната плеймейтка Гентиана Халити отново скандализира. Русокосият звяр събра очите на зрителите и опонентите си Любен Дилов-син и Патриция Кирилова с откровена изповед за миналото си.

Те трябваше да спорят по темата "Да или не на креватната гимнастика на първа среща", когато Гентиана реши да разкаже историята за любовта на живота си. Гентиана не разкри името на щастливеца, но призна, че с него имали дългогодишна връзка, а като се запознали, не чакали дори миг - веднага се награбили и буквално опожарили хотелската стая, видя Goreshto.net.

[caption id="attachment_3279" align="alignright" width="225"]Гентиана отново взриви с изказване! Гентиана отново взриви с изказване![/caption]

"Какво ще си говорим - има ли химия между двама души, трябва да го направят веднага или поне когато и двамата го искат. Това с изчакването са пълни отживелици. Защото първия път креватната игра си е провал, без значение дали е на първата или на двадесет и първата среща. Вие още не се познавате и в леглото винаги е някак неловко", започна да разсъждава Гентиана Халити, а всички гледаха със зинали уста, дори устатият Любен Дилов-син.

Гентиана призна, че не търси мъж по банковата му сметка, защото интимните му умения са най-важни за нея. Тя можела да се влюби единствено в мъже, които умеят и знаят как да я удовлетворяват между чаршафите.

Близки до Гентиана обаче са категорични, че блондинката доста се е поизсилила в изказването си, тъй като в столичните среди името й се спряга като едно от най-продаваемите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.