Новини Шоубизнес

Ива Екимова с благотворителен жест на 15 септември! (още подробности)

Ива Екимова се включи в благотворителната инициатива!

В благотворителна инициатива за помощ на бедни ученици, се включи пиарката Ива Екимова, чиято щерка Дара Екимова вече беше абитуриентка:

“Този първи учебен ден за нас е различен. Вълнението от училищния звънец затихна с приключването на гимназиалния етап. Емоциите от абитуриентския бал седят запечатани в снимките, а погледите ни са отправени към бъдещето!

Винаги съм стояла твърдо, рамо до рамо с дъщеря ми Дара Екимова, вярвайки безусловно в мечтите й!

Там някъде, обаче има деца, които също имат мечти и надежди! Но нямат родители, които да им вдъхват кураж и увереност!

Сега всички ние можем да бъдем съмишленици на абитуриентите от Випуск 2022, които искат да продължат да учат висше образование, като закупим тениска от тук www.steniskanabala.bg.

От тази година не само дванадесетокласниците от Випуск 2021 избраха да се включат в инициативата, но и техните учители, родители, както и бивши абитуриенти.

Организаторите подготвиха дизайн на тениски за завършилите средно образование през всяка от декадите: 80-те и 90-те години на XX век и 00-те и 10-те години на XXI век. Всяка тениска е с характерен символ на тези десетилетия.

Така всички могат да участват в своеобразния диалог между поколенията за това кой и колко милее за образованието. Бъдете част от нас!”, призова Ива Екимова.

Коментари чрез Facebook

коментара