Наталия Кобилкина призна: Преди да родя сина си мислех, че съм неправилна бременна! (виж тук)

0

Наталия Кобилкина разказа за бременността си!

За своята бременност преди няколко години разказа открито Наталия Кобилкина. И призна защо се е чувствала като “неправилна бременна” – цитираме я дословно:

“Напоследък се мислих за своята бременност с Филип. Чувствах си като “неправилна бремена!”

Когато забременях бях в поредното турне по Европа. На месец 2 седмици прекарвах в различни точки на света. Много често когато се събуждах изискваше време да разбера в коя държава се намирам, на кой език трябва да говоря и къде се пуска светлина, ако искам да стана през ноща.

Мислих преди да съм бременна, че когато ще забременея, ще спря всичко и ще се превърна в една неработаща, спокойна бременна. Обаче не! Беше точно на обратното!

Усетих, страх, че когато ще родя вече живота няма да е същия и трябва да хваща последния момент на свобода. И имах още повече енергия и работих още повече.

Вече бях с огромно коремче и правих семинар в Дубай и с голям проблем ми пуснаха в полета на летище в Дубай). Обаче се чувствах прекрасно, никога не ми прилошава, обратното спах до 3-4 часа и имах толкова идеи.

Питах си кога ще дойде момент, в който ще поискам да се успокоя и да клекна…Обвинявах себе си, че съм “НЕПРАВИЛНА БРЕМЕННА”, сподели Наталия Кобилкина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.