Новини Шоубизнес

Мегз изуми: Всеки ден качва пеша 61 етажа! (още подробности)

Мегз е като преродена, откри себе си!

Миглена Каканашева – Мегз определено е нов човек, откакто живее в Дубай. Тя преоткри себе си, а нещата, които прави, са невероятни. Ето какво разказа:

“Има само една дума, с която мога да опиша всичко, което правя, изпитвам, мисля, чувствам, виждам, докосвам, чувам, мириша, вкусвам, усещам. Всичко, което съм и начинът, по който се свързвам в момента. И тя е Любов.

Всичко, което влизам в мен и приемам е Любов. Всичко, което излиза от мен и давам е Любов. АЗ СЪМ ЛЮБОВ. Божествената самосътворяваща се Любов. Така както ме гледате цялата с всяка част на тялото ми, с всяка енергия, която тече през мен, с всичките видове АЗ. Цялото Акашово поле вече живее в мен и чрез него живея АЗ.

Скъпи приятели, имам чувството, че от последния ми споделящ личното ми развитие пост до сега пораснах от 1 до100. Преживявам ОГРОМНО РАЗШИРЕНИЕ. И дори знанието, мъдростта, която толкова обичам. Думите, които винаги изливам с толкова любов и отдаденост, когато пиша. Вече не стигат. След 12 чакра нагоре е само ЛЮБОВ. Любов и ДВИЖЕНИЕ, ако трябва да съм точна. Любов и Сила.

Преди медитациите ми се случваха основно на ниво осъзнаване. Но като излезеш от Самсара, вече има само движеща се любов. Вече, за да работя нагоре Акашовите ми записи ме карат само да се движа и да обичам. Не да осъзнавам през мъдростта. Да осъзнавам през любовта, защото ежедневния живот през любовта е най-голямата съществуваща мъдрост.

Всеки ден се движа от “вода до вода”. Буквално. Вече най-силните ми медитации са в и след движение. Вижте последната снимка. На нея е сградата, в която живея. Тя е на 61 етажа. Всеки ден слизам до долу от моя етаж правя обиколка на -1ви етаж и се качвам до 61 пеша по стълбите. Правя обиколка горе и слизам до “откъдето съм тръгнала”. Всеки етаж има 2стълбища х 12стъпала. Буквално вода тече от мен.

Това е от “вода до вода” и това е движението на Водата в нас. Пия по няколко литра вода на ден. В началото умирах по стълбите. Правех го с няколко почивки. Сега не спирам. Преди редувах движението на мъжката и женската енергия. Като един ден танцувам до вода(женска енергия). Един се катеря и тренирам до вода(мъжка енергия). Сега правя и двете едновременно. Така е и с елементите. Сега всички се движат едновременно и трансформират с лекота в етера в мен. Точно както е в природата.

Тук АЗ стана едно с Бог – самосътворяващата се Любов. Обичам те Господи. Благодаря ти”, сподели Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара