Пълен провал за Шоуто на Рачков (Зрители на бунт срещу изтърканите смешки и поведение на комика)

0

Забраненото шоу на Рачков се оказа пълен провал и в новия си сезон

Ако предишният сезон на шоуто на Димитър Рачков минаваше за добро, то новия му старт тази неделя буквално отегчи драгия зрител. Пълна скука и стари циркови номера, така накратко може да се обобщи двучасовото “Вечерно шоу на Рачков”. Очевидно творческо безсилие мъчи сценаристите на продукцията на Магърдич Халваджиян, тъй като програмата мина колкото да запълни ефирното време, разочаровано отсъдиха голяма част от зрителите.

Снимка: Нова ТВ

Смешките на комика продължават да са едни и същи, както и танцувалните му стъпки, които след поредното повторение вече са безинтересни. От друга страна старите муцуни, които периодично циркулират в предаванията на Маги, могат да предложат ниско ниво скечове с Албена Михова и компания. Но тази стара песен на нов глас едва ли истински развесели публиката, която може би не разбра, че има нова, а по-скоро стара рубрика под името “Лудата стая”, което ни препраща към скечовете от “Господари на ефира”.

Иначе цялото предаване мина под знака на цирка и биографичен разговор с Александър Балкански. Появи се за две минути и Мара Отварачката, за някой и друг лаф. Не особено интересното шоу получи и доста остри коментари в страницата му във Фейсбук, които малко по-късно бяха изтрити от администраторите. Защо ли?! “Ееее, голяма цензура ! Всички критични коментари изтрити !”, написа зрител, а друг допълни : “Много се смяхме, но това е заради Рачков, защото каквото и да направи, изглежда смешно. Иначе шоуто нямаше с какво да впечатли”. Най-вероятно високият рейтинг, с който клана Халваджиян се биеше в гърдите при старта на предаването преди месеци, ще остане бледък спомен с днешна дата. На този фон “Гласът на България” по Би Ти Ви е на ход и твърде вероятно зрителите да превключат на конкуренцията следващият път, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.