Пареща Емануела взриви Свети Валентин /ФОТО/

https://goreshto.net/novini/pareshta-emanuela-vzrivi-sveti-valentin-foto/49209 Goreshto.net
Пареща Емануела взриви Свети Валентин /ФОТО/

Невероятната Емануела посрещна Свети Валентин по един горещ и невероятен начин

Може да няма половинка в момента, но когато стане дума за празници, Емануела винаги е във вихъра си. Това се случи и снощи, когато фолк дивата избухна в столичния "Син Сити". Визията на певицата отново бе блестяща. Емануела е една от поп-фолк изпълнителките, които предизвикват най-голяма еуфория у мъжката част от населението ни.

С прилепнала по тялото рокля, която описва изящната й фигура, горещата Емануела нажежи обстановката на максимум. Goreshto.net искрено се възхищава на външността на тази фолк дива. Всъщност тя е перфектната дама за всички онези мъже, които си падат по нестандартното и предизвикателството, Винаги различна и красива, Емануела излъчва пареща енергия, която избухна за пореден път на Свети Валентин.

[caption id="attachment_3256" align="alignright" width="300"]Емануела разтърся България всеки път с появата си Емануела разтърся България всеки път с появата си[/caption]

Наскоро се появи една доста провокативна фотосесия с участието на Емануела. Тогава певицата бе определена от мнозина като садистична в леглото дама, която обича по-твърдата демонстрация на любов. Сега обаче виждаме, че фолк дивата може да бъде не само садистична, но и пареща. Разлика между двете понятия има.

Именно затова Емануела е считана за свръх красавица. Тя има универсална хубост, която се харесва на абсолютно всички господа. Въпрос на време е отново някой мъж да й привлече вниманието и тя отново да се окаже обвързана.

Вижте парещата Емануела на Свети Валентин!

[caption id="attachment_3261" align="alignnone" width="540"]Емануела дивее подобаващо на Свети Валентин Емануела дивее подобаващо на Свети Валентин[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.