НачалоНовини

Шок! Мис Плеймейт 2014 Елена Кучкова насилена!

Шок! Мис Плеймейт 2014 Елена Кучкова насилена!

Елена Кучкова е била насилена от бившо гадже!

Мис Плеймейт 2014 Елена Кучкова е била насилена от бившия си приятел, който живее в Пловдив. Новината дойде като гръм днес, когато бе разкрит ужасът на блондинката. Елена Кучкова сама е признала за трагедията пред близки авери, разкри столичен таблоид.

Това и била причината Елена Кучкова да замине за Англия преди няколко години, само за да се избави от страховития мъж. Двамата се запознали случайно в заведение под тепетата преди няколко години и се харесали.

Елена Кучкова преживя нещо наистина трагично и травмиращо
Елена Кучкова преживя нещо наистина трагично и травмиращо

Връзката им обаче продължила кратко, защото Елена Кучкова си дала сметка, че пловдивчанинът й писнал. Зарязала го, а скоро след това кошмарът й стартирал. Той започнал да я преследва упорито и да я оказва всячески натиск. Първо я заплашвал и непрестанно звънял по телефона, а когато тя го сменила, започнал да я дебне навсякъде, научи Goreshto.net.

На няколко пъти я спипвал и брутално я насилвал, плачела Елена Кучкова пред верни приятелки, на които споделяла болката си. Страхът от мъжа я накарал да си събере партакешите и да избяга чак в Лондон, за да се отърве от преследвача.

Елена Кучкова уверява, че е чистила домове на Острова, но слухове твърдят, че професията й там е била съвсем различна и далеч не толкова безобидна. Кое е вярното, само Елена Кучкова и най-близките й знаят.

Шок! Мис Плеймейт 2014 Елена Кучкова насилена!
4.3 (86.67%) 3 votes
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Коментари (0)

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *