Новини

Ирина Тенчева: И аз като Зуека съм мислила да емигрирам! (още подробности)

И Ирина Тенчева мислила за бягство!

За бягство от страната като Зуека е мислела и половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева. Ето какво призна самата тя преди дни:

“Зуека си тръгна – просто си събра багажа и напусна страната. Това е една от най-тъжните новини, които съм научавала напоследък, въпреки че знаех мнението му за всичко, което се случва в държавата. Страхотен актьор и водещ, невероятен човек, оказа се и талантлив художник.

Отишъл е на място, където законите се спазвят, а синът му ще живее спокойно и ще получи добро образование. Националната телевизия няма да пренарежда програмата си, за да излъчи интервю с човек като Слави Трифонов, сякаш в студиото гостува принц Хари.

Много ми е мъчно, но се възхищавам на смелостта му да зареже всичко на върха на славата си, за да открие смисъла., защото у нас той все повече се губи. А безпросветността е толкова голяма, че избираме Слави или някой пореден Остап Бендер и наистина вярваме, че той е новият спасител. Това, че Зуека си тръгна, а Слави идва на власт е диагноза. Успех, Зузи!”, цитира поста Ирина Тенчева в профила си, след което добави:

П.п. Вчера се прибрах в България. И с всяка година се улавям, че освен заради тийнейджърите ни, имам все по-малко причини да го правя…”.

Коментари чрез Facebook

коментара