Смазващи разкрития слагат края на Слави и Би Ти Ви!

https://goreshto.net/novini/smazvashti-razkritiya-slagat-kraya-na-slavi-i-bi-ti-vi/49205 Goreshto.net
Смазващи разкрития слагат края на Слави и Би Ти Ви!

Слави, Любо Нейков и цялата Би Ти Ви са изправени пред тотален срив!

Тотален срив предстои за Слави Трифонов, Любо Нейков, Евтим Милошев и цялата телевизия Би Ти Ви, след като на бял свят излязоха ексклузивни и скандални разкрития. При това не от друг, а лично от устата на бившия вече водещ на "Нека говорят" Росен Петров.

Днес, в открито интервю за агенция ПИК, Росен Петров заяви огромната си обида и болка от отношението на ръководството на Би Ти Ви и колегите си към него, след като разбрали, че напуска екрана, за да се влее в редиците на партията на Николай Бареков, разбра Goreshto.net.

[caption id="attachment_3227" align="alignright" width="300"]Би Ти Ви се намира пред огромен проблем Би Ти Ви се намира пред огромен проблем[/caption]

Би Ти Ви обиди жестоко Петров със заканите да заведе дело срещу него, заради това, че бил "рекламирал" България без цензура в ефир, без разрешението на шефовете си. Срещу него избухнаха Любо Нейков и Евтим Милошев, но най-голямата мъка на Петров е, че не получи защита и от най-близкия си досега приятел Слави Трифонов. На когото е помагал в най-тежките мигове.

"Нека да ме съдят, ако искат. Ще загубят! Скочиха срещу мен, а не казаха и дума, когато Слави обяви кандидатурата на Меглена Кунева за президент в шоуто си. А и какво направи Би Ти Ви, когато пък Любо Нейков и Милошев участваха в партийните турнета на ГЕРБ и БСП и то в една година. Това ли е тяхната принципност?! За едни може, за други не", разпали се Росен Петров.

Той открито и категорично заяви, че може да докаже как Би Ти Ви определя и заповядва кои политици да се канят в телевизията и кои не, като всичко разбира се, се определя от пари и интереси.

След официалните разкрития на Росен Петров, Би Ти Ви се намира на прага на тоталния си крах. А заедно с нея, в океана на провала ще се удавят Слави Трифонов, Любо Нейков и всички останали, вещаят запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.