Мъжът на Ани Салич фалира (Бранко стигна до просешка тояга след развода им)

0

Мъжът на Ани Салич беше застигнат от финансов колапс

Финансовият колапс застигна Бранко след развода му с новинарката, с която не са официално съпрузи от няколко години. Въпреки че се разделиха по законен път, Ани все пак задържа фамилията на бившия си мъж, тъй като аудиторията е свикнала с нея, а не с моминската ѝ Валеова. Двамата не са съхранили особено топли отношения, макар че през миналата година, когато майката на Бранко и бивша свекърва на тв водещата почина внезапно, тя все пак му изказа съболезнования публично в публикация във фейсбук. Салич не го е ограничила и от срещите му с двете им деца нито за миг.

По-големият им син Лазар, който учи в Холандия, отдавна е пълнолетен и сам може да определя кога и по колко време да прекарва с всеки от двамата си родители. По-малката му сестра Хана обаче е все още ученичка, но новинарката не я използвала, за да тормози бившия си. Момичето се виждало с татко си непрекъснато и двамата са в чудесни отношения, вижда се и от снимките, които фалиралият Бранко споделя заедно с щерка си в своя профил във фейсбук. Не е ясно обаче как помага финансово на двете си отрочета и дали за разходите около тях се грижи единствено Ани.

Последната работа, която някогашният успешен продуцент бе подхванал, бе на момче за всичко в продукцията „Игри на волята“. В новия сезон, който се снимаше това лято на морето обаче, не е бил сред екипа на терен, пише Ретро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.