България

Ваня Джаферович отново се намърда в Сървайвър (Екс футболистът вярва, че пак ще спечели шоуто)

Ваня Дажферович отново ще участва в Сървайвър

Победителят от Камбоджа отново участва в приключенското риалити, което в момента се снима във Филипините.

Ваня Джаферович, който спечели „Сървайвър Камбоджа”, отново участва в приключенското риалити, което в момента се снима във Филипините, научи „Уикенд”. От Би Ти Ви са поканили победителя да вземе участие в новия сезон на шоуто, а той е приел на драго сърце. Бившият футболист е заминал за Филипините с мисълта за победа, издават от обкръжението му.

Ваня е нахъсан отново да спечели шоуто, което се завръща 7 години след последния излъчен сезон. Водещият Владо Карамазов вече е във Филипините, където текат снимките на риалити шоуто. Азиатската държава не за първи път приютява екипа на българския „Сървайвър” – именно там през пролетта на 2009 г. беше заснет четвъртият сезон на предаването. Жени Джаферович, която е съпруга на Ваня и също като него участва в „Сървайвър”, но в Панама, го издаде, че ще го видим в новия сезон на приключенското риалити. Гримьорката и бивша плувкиня даде възможност на последователите си в инстаграм да й задават въпроси.

Снимка: бТВ

„Къде е Ваня?” – попита фен на Жени, а тя отвърна, че няма право да казва. След малко друг почитател на блондинката й написа „Ваня „Сървайвър?”, а тя отговори „Ваня „Сървайвър!” и публикува снимка на Владо Карамазов, който държи името на мъжа й. Фотосът изглежда актуален и прилича на Филипините, а не на Камбоджа. С тези два жокера Жени се издаде, че мъжът й вече снима предстоящия сезон на риалитито, който най-вероятно телевизията ще покаже през пролетта на 2022 г. Новият сезон е под мотото „Надхитри. Надиграй. Надживей”, търсейки участници, които са мотивирани да докажат, че триумфът в играта не е въпрос единствено на физическа сила, а изисква комплексни качества като здрав дух и тяло, находчивост и стратегическо мислене. Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на „Сървайвър” Филипините.

Ваня Джаферович заведе жена си Жени в Камбоджа, за да й покаже лично местата, по които успя да спечели свирепата надпревара, писа Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара