Новини

Ирина Тенчева остаря с още една година, ето какво сподели навръх празника си! (виж тук)

Ирина Тенчева празнува рожден ден днес!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева остаря с още една година днес. Напук на това обаче тя е щастлива, защото е здрава и обичана. Какво повече да иска човек:

“Посрещам рождения си ден с голямо количество антитела (надявам се), цената за които платих с едно попроменено антитяло. ”Расте, но (почти)не старее” е положението днес.

Освен с ковид, изминалата година ме срещна с няколко прекрасни Човеци, с един великолепен Нечовек, с още една почти сбъдната мечта и с ново умение – #paddleboarding. ( препоръчвам горещо)

На брега съм със SUP в едната ръка и с питие – в другата, с преизпълнено с обич и благодарност сърце и с все по-чести проблясъци на безметежност, присъщи на свободните хора.

Свободата… наистина е на върха, на самото връхче на копието, приятели. Тя е вкусна хапка проста храна. Толкова е достъпна и недооценена.

Пиша този пост, за да кажа на Търсачите, че я има! И за да не забравям, как съм я преживяла преди 3 дни, когато беше пълнолуние, аз бях с дъската във водата, а от брега се носеше мелодията на Caruso. Някой ме разбира, сигурна съм…

Пожелавам си само повече търпение и повече здраве. Останалото от щастието е въпрос на въображение. Бъдете и вие така!”, пожела на всички Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара