Ваня Щерева шокира с новото си гадже

https://goreshto.net/novini/vanya-shtereva-shokira-s-novoto-si-gadzhe/49194 Goreshto.net
Ваня Щерева шокира с новото си гадже

Ваня Щерева с 20 години по-младо гадже

Писателката, сценарист, музикант и какво ли още не - Ваня Щерева, от около година има любовни отношения с много по-млад господин. Очевидно Ваня е много влюбена. Тя е грижовна и обсипва любимия си с подаръци и внимание, пишат от „Всеки ден”.

За младежа се знае, че се казва Алекс, че е модел и засега е снимал само няколко клипа. Затова пък е неизменно с 43-годишната Ваня Щерева и напоследък дори присъствал на работните й срещи по сценария на сериала на БНТ – „Под прикритие”, където Щерева е един от сценаристите. Запознати с двойката споделяли, че Ваня често давала пари на младежа за дрехи, забавления, дори за храна и ежедневни разходи, което тя не приемала за нещо странно или неприятно.

[caption id="attachment_3127" align="alignright" width="300"]Vanya-Shtereva Ваня Щерева шокира България с новото си гадже[/caption]

Както е известно, Ваня Щерева има една вече доста пораснала щерка, която е с големи музикални заложби. Говори се, че девойката не се разбирала особено с новия любим на майка си, научи Goreshto.net. Може би и тя има нужда от повече глезотии или подаръци и смята, че тези за Алекс са прекалено много. Така или иначе Мила е в пубертет и е с доста особено настроение както повечето тийнейджъри. Може би и затова напрежението между нея и майка й понякога расте, а младият приятел само утежнява ситуацията.

Ваня Щерева има много опит и е една успешна дама в шоубизнеса. Може би повече би й прилягал някой сериозен, стабилен мъж, но както често се случва когато любовта те споходи, разумът отстъпва място на чувствата. А и дълго време бяхме свидетели на много светски двойки, при които мъжът води пред приятелката си с възрастова разлика над петнадесет години. Може пък сега да е по-модерно обратното положение. Истината е проста и до болка позната – за любовта граници няма!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.