България Горещо Шоубизнес

Изненада! Ани Цолова се връща в бТВ?

Ани Цолова изненадващо се появи в ефира на бТВ

Ани Цолова изненадващо се появи в ефира на bTV, в която бе дългогодишен водещ на сутрешния блок, но преди години я напусна, за да се трансферира с Виктор Николаев в конкурентната Нова телевизия. След като тогавашното ръководство я свали от екран, тя реши да забрави за журналистиката и се захвана с нова професия.

Снимка: бТВ

Появата на журналистката в студиото на “Преди обед” при Деси Стоянова и Александър Кадиев в едно от последните издания на предаването преди лятната ваканция, повдигна много въпроси. Мнозина заподозряха, че тя се надява да се завърне отново на екран и прави всичко възможно в тази посока. По принцип след напускането й от bTV бяха забранили дори името й да се споменава в ефир, но очевидно с тези рестрикции е свършено.

Цолова, която е доста напълняла, ще бъде едно добро попадение за екипа на новинарите в първата частна телевизия, където вече се наблюдава дефицит от кадри. Няколко репортерки от bTV вече се трансферираха в Нова, а водещата на късните новини Марина Цекова вече е лице на „Събуди” се при конкуренцията. Цолова обаче няма никакъв шанс да стане отново водеща на сутрешния блок вместо сегашната титулярка Биляна Гавазова, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара