България Горещо Шоубизнес

Изненада! Ани Цолова се връща в бТВ?

Ани Цолова изненадващо се появи в ефира на бТВ

Ани Цолова изненадващо се появи в ефира на bTV, в която бе дългогодишен водещ на сутрешния блок, но преди години я напусна, за да се трансферира с Виктор Николаев в конкурентната Нова телевизия. След като тогавашното ръководство я свали от екран, тя реши да забрави за журналистиката и се захвана с нова професия.

Снимка: бТВ

Появата на журналистката в студиото на “Преди обед” при Деси Стоянова и Александър Кадиев в едно от последните издания на предаването преди лятната ваканция, повдигна много въпроси. Мнозина заподозряха, че тя се надява да се завърне отново на екран и прави всичко възможно в тази посока. По принцип след напускането й от bTV бяха забранили дори името й да се споменава в ефир, но очевидно с тези рестрикции е свършено.

Цолова, която е доста напълняла, ще бъде едно добро попадение за екипа на новинарите в първата частна телевизия, където вече се наблюдава дефицит от кадри. Няколко репортерки от bTV вече се трансферираха в Нова, а водещата на късните новини Марина Цекова вече е лице на „Събуди” се при конкуренцията. Цолова обаче няма никакъв шанс да стане отново водеща на сутрешния блок вместо сегашната титулярка Биляна Гавазова, пише hotnews.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.