Новини Шоубизнес

Наталия Кобилкина: С тези 5 начина гарантирано ще побъркате мъжа! (виж тук)

Наталия Кобилкина разкрива как да накараме мъжа да откачи по нас!

Как да побъркате мъжа и да го накарате да лудне още повече по вас – това разкри Наталия Кобилкина в пет лесни стъпки. Ето и какви са те:

“5 начина да побъркаш мъжа!

Много често ме питате:
„Как да го побъркам?“
„Как да го накарам да ме иска и да не спира да мисли за мен?“
„Как да се превърна в най-горещата сексуална фантазия на мъжа до мен?“
„Какво да направя по време на секс, така че той да не може да ме забрави?“

Е, момичета, наистина има няколко неща, които действат безотказно при мъжете. Давам ви 5 идеи, които да изпробвате:

Ръка на бедрото. Ако сте отишли на вечеря или на кино, използвайте ръката си, за да погалите внимателно бедрото му с бавни движения нагоре към слабините. Повярвайте ми, след това той ще тръпне от нетърпение да поиска сметката или филма най-сетне да свърши, за да може да ви закара право в спалнята.

Използвайте очите си. По време на секс, зрителният контакт може да бъде много еротичен, като едновременно с това добавя усещане за интимност. Ако все още сте на етап любовна игра, преместете ръцете си към пениса на партньора си и опитайте да задържите погледа му, докато го стимулирате. Същото важи и по време на орален секс, дръжте очите си право в него и наблюдавайте как той се приближава до кулминацията.

Стриптийз. Гледката на жена, оскъдно облечена и предизвикателно движеща се, непременно ще подлуди всеки мъж. Първата стъпка е да сложите най-секси бельото, което имате. Също така се уверете, че носите дрехи, лесни за сваляне. Не забравяйте да изберете и чувствена музика за фон.

Докосвайте се. За повечето жени звучи малко плашещо да се самозадоволяват, докато мъжът ги гледа. Но за 100% от мъжете това е изключително еротично. Ако наистина изпитвате притеснение, може да опитате с нещо по-лесно, например да галите гърдите си или леко да прокарвате пръсти по клитора си.

Мръсни думички. Повярвайте ми нещо палаво, прошепнато в ухото му, може да го подлуди наистина. Не е задължително думите да са груби или неприлични. Може просто да му кажете, че го искате сега или че нямате търпение да му покажете с какво бельо сте”, съветва Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.