УАУ! Ето къде точно обичала да го чувства Елена Кучкова!

https://goreshto.net/novini/uau-eto-kade-tochno-obichala-da-go-chuvstva-elena-kuchkova/49192 Goreshto.net
УАУ! Ето къде точно обичала да го чувства Елена Кучкова!

Елена Кучкова си има любима поза и тя е доста интересна

Новата Мис Плеймейт се оказа доста палава. Елена Кучкова разкри своите предпочитания в леглото и те са наистина интересни. Ели обичала най-вече мъжът "да паркира колата си в задния й двор", съобщава "Всеки ден". Хубавицата изпитвала истинска наслада да почувства партньора си отзад, разкриват още от изданието. Това обаче не ставало моментално. Кучкова си падала по любовната игра, която да я предразположи към "задни" мисли.

[caption id="attachment_3111" align="alignright" width="300"]Miss-Playmayt Очевидно Елена Кучкова застава често точно в тази поза[/caption]

Елена Кучкова е споделила и своята любима поза за плътски удоволствия. Тя се нарича "гръцка количка". Всъщност Ели харесвала всички пози и решавала коя точно да избере в зависимост от настроението си. Мис Плеймейт не била от жените, които искат да командват мъжа, било то и в леглото. Тя обичала да почувства енергията на своя партньор. За целта й трябвало истински мъж, а не някой "мухльо", както се изразяват много от дамите днес.

Колкото и невероятно да изглежда, Елена Кучкова засега го докарва само на приказки. Истината е, че тя от месеци няма възлюбен, научи Goreshto.net. Това е главно заради високата летва, която е поставила в любовта. За Ели перфектният господин е по-възрастен от нея, приятна визия, елегантен, интелигентен и заможен. Всичко това на куп е в състояние да спечели Мис Плеймейт, но засега тя не го вижда в никого.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.