Виж как чалга певица се кълчи пияна в дискотека /НЕИЗЛЪЧВАНО ДОСЕГА ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/vizh-kak-chalga-pevica-se-kalchi-piyana-v-diskoteka-neizlachvano-dosega-video/49190 Goreshto.net
Виж как чалга певица се кълчи пияна в дискотека /НЕИЗЛЪЧВАНО ДОСЕГА ВИДЕО/

Дебора Иванова е чалга певица, която обича да се забавлява по дискотеки

Да си чалга певица обикновено означава да взимаш с шепи от живота. Това прави и новоизлюпената звезда Дебора Иванова, която не спра със запоите по дискотеки.

Изпълнителката на "Ара мюзик" почти всяка вечер е в столичния клуб Plazza Dance Center, където купонясва до зори. Хубавицата посрещна именно там 2014 година, като тогава пак се забеляза употребата на алкохол от красивата чалга певица.

[caption id="attachment_3096" align="alignright" width="300"]chalga-pevica Дебора Иванова - чалга певица със страст към дискотеките[/caption]

Goreshto.net ви предлага неизлъчвано досега в медийното пространство видео, на което се вижда как Дебора се кълчи на хитове на свои колежки. Тя е с още няколко приятелки, но единствено въпросната чалга певица изглежда във вихъра си. Другите дами отказват да танцуват, но Дебра компенсира.

Неотразимата чалга певица е изключително разкрепостена. Тя не се притеснява да пише какви ли не неприлични неща във Фейсбук. Иванова е доста земно момиче, поне засега. Дано не се промени, ако я застигне огромната слава.

Изненадващо или не, Дебора Иванова засега е необвързана чалга певица. Това рядко може да се срещне в поп-фолка, но Деб твърди, че никой не може да й грабне не само окото, но и душата.

Вижте ексклузивното видео с участието на невероятната чалга певица Дебора Иванова!

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.