Опра Уинфри обърна гръб на Меган и Хари

0

Отказала е на много лична молба на херцозите

Известната тв водеща Опра Уинфри обърна гръб на херцозите на Съсекс – Меган и Хари.

За никого не е тайна, че двамата имат втора рожба – момиченцето Лилибет Даяна, кръстено на великата си баба и прабаба.

Тя се появи на бял свят на четвърти юни и бе първото кралско бебе, родено в САЩ.

Меган
Отказала е на много лична молба на херцозите

Поздравленията заваляха веднага, а такова бе отправено дори от Бъкингамския дворец. Водещи историци и астролози вече направиха прогнозите си какво ще е бъдещето на Лилибет, но никой не очакваше това, което стори Опра.

Водещата е получила много лична молба от Меган и Хари. Въпреки близостта си и това, че те й дадоха сензационно интервю, което остави без дъх целия свят, тя им отказа и заби нож в гърба им.

Добрите отношения между Съсексови и американската журналистка не са тайна за никого. Въпреки това на молбата на двамата именно тя да стане кръстница на детето им, Опра е отказала.

Самата Уинфри признава, че не иска да кръщава момиченцето и има много основателна причина за това. Според нея Меган и Хари могат да открият много по-млад кандидат за тази роля.

“Нямам нужда от това. По подразбиране вече съм й кръстница. Да, аз съм им съседка, семеен приятел и всичко останало, от което се нуждаят. Мисля, че и те и бебето заслужават зад тях да застане по-млад човек, който ще успее да се справя подобаващо с това сладко дете Лилибет”, казва Опра в свое интервю, отбелязва jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.