България Забавно Новини Шоубизнес

Господин Андреев вече е влюбен в една от участничките

Избраницата в “‘Шоуто на Слави” започва да изглежда ясна

Трудният избор на Слави и Ку-ку бенд може да бъде улеснен от г-н Андреев. Момчето вече е влюбено в едно от момиченцата в конкурса. Това е чаровната сладурана Крисия Тодорова. Senzacia.net твърди, че Андреев харесвал много Криси и иска именно нея за своя партньорка. Той бил впечатлен не просто от гласа на разградчанката, както всички останали, а от външния й вид. Малкият господин бил запленен от красотата и чара на Крисия. Освен това той обожавал сценичното поведение на сладката Криси, в това число и роклите и прическите.

Krisia-Andreev
Господин Андреев иска Крисия

Евентуалното влюбване на господин Андреев в Крисия Тодорова е пореден удар по почитателите на Гергана Тодорова и Симона Иванова, смята Goreshto.net. Тези три момичета останаха в конкурса, но Крисия се ползва с най-голямата популярност както в медийното пространство, така и сред зрителите. Не е тайна, че Слави Трифонов се възхищава на малкото дете още от самото му явяване на кастинга, когато смая журито с Listen.

Мнението на господин Андреев по принцип не важи в избора на неговата партньорка. Официално Ку-ку бенд трябва да вземе голямото решение. Ясно е обаче, че Слави пак няма да остави да мине без него, а водещият също обожава Крисия, наричайки я непрестанно “принцеса”.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. правилно се е ориентирал г-н Андреев-Криси е прекрадна!!!

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.