Новини Шоубизнес

Ваня Щерева разкри: Бях замязала на плондер, вече съм вталена! (ето как го направи)

Ваня Щерева разказа за процеса на промяната си!

Пълна промяна в килограмите е претърпяла Ваня Щерева. Самата тя сподели този факт и разказа на приятелите си как го е постигнала:

“По едно време бях загубила смисъла. Единственият източник на щастие ми беше храната. И така, месец след месец тъпчене, един ден се качих в трамвай. Сигурна бях, че широката тениска прикрива корема ми.

Обаче момчето скочи от седалката и ми предложи своето място. Отказах, но той: „Седнете, седнете, вие в това положение…“ Първа червена лампа. След Великден тръгнах да излизам, ами нямам какво да облека. Нищо не ми стои добре. Викам си, я тука едно шалваресто трикотажно панталонче. Преди като го обувам – скачам в него. Сега едвам го нахлузвам – клин! Не излязох. Цял следобед плаках. Жестоко депресе.

После още седмица си доядох всичките пържени картофи на света, и взех решението. Сега, вие ще кажете, изглеждаш супер, не се прави. Точно така – правя се, само че се правя, че изглеждам супер. Всички си публикуваме снимките, на които най-много се харесваме.

Пък и аз знам как да застана, че да изглеждам слаба. И приятелите, дето ме снимат, знаят да хванат подходящия ъгъл. Понякога, ако се харесвам в лице, пък тялото зле, има си програми, знаете, обирам оттук – оттам. Суетата ми е вповече, да.

И понеже това е неизкореним факт, реших да се обадя на Ангелос и да подновя тренировките си по кросфит. Той ми състави и хранителен режим. Спазвам стриктно. Имах само един чийт-дей, че племенницата женихме, ама и на сватбата не прекалих. 10 дни изминаха от началото на битката за новото ми „Аз“. 5 килограма надолу.

Радвам му се на това моето тяло, как слуша, как не ми се опъва… Но мозъкът е по-важен, решението, целта. Днес бях много недоспала, супер ми беше зле, на косъм бях да се обадя и да кажа, че няма да отида на тренировка. Ама ми беше неудобно от треньора и отидох. Толкова не съжалявам, така се радвам на кантара, който всеки ден сочи по-ниски цифри…

Та защо ви го разказвам това? Е така, фукам се, че побеждавам себе си, баничките и пържените картофи. Много ми е щастливо от тази битка и все по-силна спортна злоба ме тресе.

И се кефя, че пускам снимка без обработка, точно така, както Ангелос днес ме е заснел в залата – умрело куче. На снимката ясно се вижда как вече не съм толкова „бременна“. Благодаря ти, тренер, че ме юркаш така. Без теб не бих се справила”, сподели Ваня Щерева.

Коментари чрез Facebook

коментара