Новини Шоубизнес

Плюс сайз моделът Пам Велидис бясна от случка на плажа! (виж тук)

Пам Велидис побесня от неочаквана, но много разпространена случка!

Плюс сайз моделът Пам Велидис даде глас на гнева си в мрежата след случка, разиграла се вчера на плажа във Варна.

“Вчера бях на плаж с моя близка приятелка и двете й кученца, които в пълния смисъл на думата могат да се приемат за най-добре отглежданите домашни Любимци с главно Л.

Поръчахме си коктейли, говорихме си, наслаждавахме се на атмосферата и се радвахме на животинките.

В един момент към нас се доближи възрастна жена от съседната маса, която се радваше на едно от кученцата и му подаваше солета, за да го храни.

В този момент моята приятелка няколко пъти каза на жената: “Не я хранете, моля ви, не й давайте храна!” Жената се правеше на глуха. Буквално.

След като вече даде солетата на кученцето и беше почти невъзможно да бъде измъкната от устата му, то вече поглъщаше храната естествено, че с пясък…

С моята приятелка се спогледахме честно казано съм сигурна, че тя не вдигна панаир само, защото се виждаме за първи път от известно време и не знаем кога точно ще се видим пак. Не искаше да ме зареди с негативен спомен от тази прекрасна лятна среща.

Жената отстрани със супер невинен тон започна да обяснява, че нищо няма да му стане, то един вид вече си я е хапнало…

И аз не знам вече хората разсъждават ли изобщо, че това кученце е домашно и е хранено със специална храна, за да не му се разстройва стомаха. Изобщо нямат представа колко негативни последствия може да причинят на стопаните.

Този манталитет безразборно да бухаш храна на чужди домашни любимци или на твоите собствени, както и на чужди или собствени деца ми е просто непонятен.

Не сравнявам отглеждане на деца с отглеждане на животни, но да ме извиняват всички – хората доста често отглеждат децата си аналогично по начина по който отглеждат домашните си любимци. И това за мен е напълно в реда на нещата, защото всяко живо същество заслужава най-доброто като отношение на което си способен.

Независимо дали човешко същество или животинка. Самият факт, че си неуважителен и без позволение на стопанин даваш храна на домашния му любимец за мен е симптом на тотална социална трагедия и абсолютна липса на адекватност.

Непоносимо ми е и това същото поведение, което се изявява с подхвърляне на храна на животни в зоологически градини въпреки надписите и забраните животните да се хранят от посетителите.

Постоянно искам да затворя хората в клетките и да пусна животните на свобода, защото те поне ще знаят какво смислено да правят с нея”, бясна е Пам Велидис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.