Новини Шоубизнес

Мариела Нордел: На Запад бъркат нашите цигани с бежанци! (още подробности)

Мариела Нордел разкри какво е отношението към нас на Запад!

Западът не различава родните цигани от бежанците, това разкри Мариела Нордел, чието дете учи в чужбина. Ето какво сподели тя преди часове:

“Детето учеше в католическия колеж в Хага и по призива на папата да си отворим континента за орките /той нали е аржентинец, него кво го бърка, че Европа загива/ в училището им прожектирали филм за “бежанците” – бита им, как живеят, как се веселят, за да видели дъчските деца, че и те били хора…

Обаче! За да спестят пари или за по-безопасно, продуцентите не снимали голяма група новопристигнали “бежанци” в Холандия, ами заснели наши сигани.

Детето било в шаш като видяло познатите ни братя да – цитирам я – “ядат баница, слушат чалга, рипат маанета, псуват на сиганско-български и дори имат блузки с български надписи”.

То веднага забелязало на учителя, че това не били “бежанци” от Ирак, Афганистан и Сирия, както ги представяли във филма, но учителят го скастрил, че нищо не разбира.

То, обаче, упорито – дори му превело неколко чути от екрана псувни и реплики като “дай бате, маалко пари, че у дома имам пет чаавета”, които били преведени в субтитрите на нидерлански като “ние сме мюсулмани, ваши братя и така се веселим, и живеем”.

Настанал голем конфуз….. Та, толкова по европейското гостоприемство, фалшивите новини и как медиите не ни манипулират!”, сподели Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.