Новини Шоубизнес

Евгения Борисова: Писна ми от извънземни лица с фотошоп! (още подробности)

Евгения Борисова иска повече естествена красота и чар!

Повече естествен чар и красота желае дизайнерката Евгения Борисова. Тя публикува многозначителен пост в мрежата, придружен със снимки на световни звезди и нашенски пластмасови кукли.

“Известната марка бельо Victoria’s Secret се отказа да работи с известните си модели, така наречените „ангели“. Компанията реши да промени маркетинговата си политика и назова нови звезди, които сега ще представляват марката.

Сред тях са актрисата Приянка Чопра, футболистката Меган Рапино, транссексуалният модел Валентина Сампайо и други представителки на различни професии от цял свят: активисти, модели, художници и други.

Целта е да не се насочва вниманието само към външният вид, а към съдържанието на човека.

Мислите ли, че трябва да се промени моделът на възприемане на жената като външност и пропорция, вместо като мотиватор и човек с някакво послание и професия.

Лично аз се изморих от тия извънземни и неестествени лица и тела, от обилното количество фотошоп в социалните медии, идват ми в повече разголените гърди и дамите, които живеят за поредната безсмислена изкривена поза без да са направили нищо съществено в живота си, но пък повечето хора възприемат само с очите си.

Толкова по- приятно е да виждаме , че всички сме нормални и имаме човешки несъвършенства, които не ни загрозяват, а просто ни правят уникални и неповторими.

Клонингите отдолу няма да ги споменавам поименно( аз и без това не ги различавам), те са еднакви и безлични.

Ще ги разпознаете лесно…. по огромните устни, восъчните кожи, издължени челюсти, стеснени лица, изкуствени коси и странно изкривени тела.
Всяка прилика с действителни лица е случайна!

Нека не се обиждат, просто не знам кой кой е, подбрани са на случаен принцип от интернет пространството.

Какво мислите?
Естественото или фалшивото пробужда сетивата ви?????”, пита Евгения Борисова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.