НачалоБългария

Майката на Крисия разкри нечувани досега неща за нея!

Майката на Крисия разкри нечувани досега неща за нея!

Майката на Крисия даде специално интервю за дъщеря си!

Специално интервю за дъщеря си, даде майката на детето-чудо Крисия Тодорова, която едва на 9 годинки понесе “тежестта” на всенародната любов. Няма ден, в който медиите да не говорят за малкото момиченце от Разград, омагьосало с невероятния си глас целия екип на Слави Трифонов и всички българи.

Интересът към Крисия е толкова голям, че майка й нямаше как да не бъде притисната за интервю. Ангелина Тодорова призна пред Дарик радио нещо, което никой не е предполагал – въпреки любопитството и интереса, с който е заобиколена още от малка, Крисия нито веднъж не се е приела за по-важна от другите деца.

krisia“Тя е толкова добра, послушна, отговорна и последователна, че понякога я мисля за възрастен човек. Струва ми се, че е по-зряла от възрастта си, макар визуално да изглежда и по-мъничка”, разказва Ангелина.

Тя забелязала таланта на сладката си щерка още, когато тя била на 2-3 годинки, но искала да се увери в това. Затова чак на 6-годишна възраст Крисия тръгнала на уроци по пеене.

Изключително доволна от нея е и преподавателката й Свилена Дечева, която иска зрителите да научат едно за момиченцето – че то не е получило нищо даром. “Да, Крисия има глас, но само той не е достатъчен. Тя работи много и е страшно изпълнителна. Дай Боже повече такива ученици!”, казва преподавателката.

Майката на Крисия разкри нечувани досега неща за нея!
4.6 (92%) 10 votes
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Коментари (1)

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *