България Новини

Петър Волгин: ИТН ще спечели изборите със или без Слави Трифонов! (виж тук)

Петър Волгин убеден, че ИТН може да стане първа политическа сила!

Партията на Слави Трифонов може да стане първа политическа сила. Това смята журналистът Петър Волгин и обосновава твърдението си:

“Българските анализатори /или поне повечето от тях/ са на път да сторят същата грешка по отношение на “Има такъв народ” , каквато направиха преди изборите на 4 април.

Подценяват партията на Слави Трифонов. Постоянно повтарят мантрата, че отказът на Трифонов да се кандидатира за депутат, щял да свали подкрепата за партията му.

Нищо подобно. Точно обратното е. Средностатистическият избирател на ИТН изобщо не се вълнува дали Слави ще бъде физически в сградата на НС или не. Този избирател е крайно негативно настроен към депутатите като цяло.

Така че даже ще се радва, че любимецът му не е сред тях. Целта на привържениците на ИТН не е да вкарат лидера на тази формация в парламента. Те искат тотално разбиване на политическата класа. Постоянен “бой по тиквата”.

И за тях няма никакво значение дали Слави е депутат или не. А вероятността ИТН да стане първа политическа сила след предсрочните избори се увеличава”, убеден е Петър Волгин.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.