Новини Шоубизнес

Алекс Сърчаджиева се включи в Отбор с мисия! (още подробности)

Алекс Сърчаджиева се включи в мисия за здравето на краката ни!

В мисия за здравето на краката се включи чаровната Алекс Сърчаджиева. Ето какво обясни тя преди минути в социалната мрежа за каузата:

“Като човек, който обича да ходи пеша, смея да твърдя, че винаги съм приемала движението за неразделна част от живота ми! Затова и с радост станах част от #ОтборСМисия, присъединявайки се към инициативата #ПътешествиеСМисия, част от националната информационна кампания „Вземи краката си в ръце активно“.

С нея целим да се повиши нивото на информираност за основните причини, превенцията и нуждата от ранна диагностика при разширени вени.

През този и следващия месец травъл блогърът Ели Иванова от „Друми в думи“ всяка седмица ще споделя интересни маршрути от България.

Информация за маршрутите можете да намерите и във Facebook групата Пътешествие с Мисия:

https://www.facebook.com/groups/1166342420459076, където ще имате възможността да споделяте снимки от вашето Пътешествие и скрийншот на използван от вас крачкомер (приложение на мобилен телефон, гривна/часовник – крачкомер), който показва броя извървени стъпки от дадения маршрут. Нека заедно извървим 10 000 000 крачки!

Тази седмица маршрутът, който сме избрали за вас, е Екопътека Иванчова поляна до Вършец. Изключително спокойно и красиво място, подходящо за приятна и релаксираща разходка със семйство, приятели и близки.

Самата аз съм много заинтригувана от пътеката и реших да я посетя с мои приятели и останах впечатлена от красотата на българската природа!

Силно препоръчвам да посетите пътеката и да споделите своите крачки в групата Пътешествие с Мисия – няма останете разочаровани!”, сподели Алекс Сърчаджиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.