Един лев за чадър на плажа: Къде ще плащаме толкова за сянка на плажа?

0

Къде ще плащаме по 1 лев за сянката на плажа това лято?

Вече са ясните цените за сянката на плажа това лято, както и къде ще плащаме най-малко.

За плажните принадлежности по ивиците във Варна и курортите по Черноморието ще плащаме между 1 и 6 лева това лято, пише БЛИЦ, позовавайки се на Труд бг.

Цените на чадърите и шезлонгите на Златни пясъци са по 6 лв. В разгара на коронакризата през 2020 г. цената бе едва 2 лева, а предходните сезони тя бе в размер на 10 лева.

Сянката на Албена остава най-евтина за втора поредна година. Там външните посетители ще заплащат по 1 лв. за артикул. За гостите на комплекса сянката е включена в цената на ваканцията, която дебютно може да се плати и в няколко вида криптовалута.
Част от плажа във Варна също може да стане безплатен. Опцията фигурира в предложенията на концесионера към Министерството на туризма.

Тъй като споразумение още не е подписано, засега на пясъка в града има спасители, чадъри и шезлонги, но липсват табели с цени.

Традиционната от години такса от 5 лв. ще важи на някои места и тази година. И това лято някои заведения ще предоставят безплатна сянка срещу консумация.

По 5 лв. струват плажните принадлежности в охраняемата част от плажа на Камчия. Там цените са с 2,50 лв. под миналогодишните.

На ивицата в кв. Аспарухово важи обратното. Сега шезлонг и чадър са двойно по-скъпи от миналото лято. Тяхната цена е 5 лева, пише БЛИЦ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.